zöldbab,
sárgarépa,
zeller,
tejföl,
fehérrépa,
kisebb fej vöröshagyma,
csokor friss petrezselyem,
pirospaprika,
púpos evőkanál liszt,
só, őrölt bors,
parasztkolbász karikázva,
burgonya kockázva.
A zöldségeket tisztítsd meg alaposan, a répákat karikázd fel, a hagymát kockázd, a zöldbabot pedig vágd két-három centiméter hosszú darabokra. Ha mindezzel kész vagy, vedd elő a célnak megfelelő fazekat, olajon dinszteld meg benne a hagymát, majd ha már szép üveges, akkor add hozzá a többi zöldséget is és a kolbászt- a petrezselymet még ne, sózd meg, szórd rá a pirospaprikát is, és öntsd fel vízzel és főzz mindenkit puhára. Én tettem bele tésztát is.
Jó étvágyat kívánok!
A vöröshagymát vágjuk fel apróra, majd adjuk hozzá a felhevített olajhoz és pároljuk üvegesre. Amikor már kellően megpárolódott, adjuk hozzá a előzőleg megmosott, és alaposan lecs...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű1. A hagymát apró kockára vágjuk. 2. A megtisztított húst is felkockázzuk. 3. A sárga és fehérrépát a gombával együtt megtisztítjuk és szeletekre vágjuk. 4. Az olajon az a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zsiradékon megfonnyasztjuk a hagymát, ezen fehéredésig sütjük a kis kockákra vágott húst, a kakukkfű kivételével a fűszereket is beleszórjuk, hozzátesszük a felcsíkozott paprikát...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Közepes1. A húst egyforma nagy kockákra vágunk. 2. Hideg vízben feltesszük főni, első habját leszedjük. 3. A felforrt levest a kockákra és karikára vágott vegyes leveszöldséggel b...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű