500 g flour
200 g sugar
200 g oil
100 g chocolate drops
1 baking powder
200 g Marsala
Mix the ingredients together.
Form small biscuits with the help of a spoon.
Put them on the oven pan (sütőpapíron)
Cook it for 15 mins on 180-200 C
A recept Chiarától van
A csokoládét, a sűrített tejet, a kakaóport és a tejet egy edénybe teszünk és lassú tűzön felfőzzük. A kekszet apróra tördeljük és a szirupot ráöntjük. Ha nagyon szilárd a massza,...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesKinyújtjuk a leveles tésztát, majd vékonyan megkenjük olvasztott vajjal, és utána a sárgabaracklekvárral is. Ízlés szerint még megszórjuk kristály- vagy barna cukorral. (Lekvár...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítem 180C-ra. Először elkészítem az alapot: az aprítógépben ledarált kekszmorzsát összekeverem az olvasztott vajjal és belenyomkodom egy 23 cm átmérőjű kapcsos...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű