1 tök (mint amilyenbe a halloweeni fejeket szokták vájni)
2 hagyma
4 répa
1/4-ed zeller
Olaj
Só plusz ízesítő
Szegfűszeg
A hagymát megpirítom az olajon
Hozzáadom a megtisztított és felaprózott zöldséeket.
Felöntöm annnyi vízzel, hogy ellepje.
Fűszerezem
Főzöm
Botmixerrel aprítom
Kókuszolajtól édes lesz, érdemes azt használni
A hagymát apró kockára vágjuk és vajon megdinszteljük. Ha kész, hozzáadjuk a felkarikázott fokhagymát, a fűszereket és a babérlevelet. 1-2 percig ezzel is dinszeljük. A burgonyát...
Elkészítési idő: 35perc Nehézség: KönnyűA burgonyát hámozom, darabolom és sós vízben megfőzöm, levét leöntöm majd jó lesz a leveshez. Mikor kihűlt hozzáadom a lisztet és a tojást, össze dolgozom, kis darabokat vágok le...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hagymát finomra vágom és kacsazsíron üvegesre pirítom, majd mehet bele az apróra vágott paradicsom és paprika. Amikor megdinsztelődött, leveszem a tőzhelyről, megszórom a fűszerp...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA sárgarépát és a céklát meghámozzuk, majd julienne-re vágjuk, és félretesszük. Ha nagyon savanyú lenne a káposztánk, akkor kevés vízbe áztassuk be, majd jól nyomkodjuk ki!...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű