menu

Családireceptkönyv.hu

Levendula limonádé


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



levendula a díszítéshez (elhagyható)
1 csésze méz
5 csésze víz
6 citrom
1 evőkanál szárított levendula

Elkészítés:


A víz felét forraljuk fel, majd tegyük bele a szárított levendulát és a mézet, párszor kavargassuk meg, majd hagyjuk állni 20 percig. Szűrjük le a keveréket, majd öntsük át egy nagyobb edénybe. Adjuk hozzá a citromok levét és a maradék vizet, majd hűtsük le.

Levendula limonádé

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Katalin
Házi jeges tea
Házi jeges tea

Főzd le a teát ahogy szoktad, ízesítsd cukorral vagy mézzel és facsard bele a citromot (nem baj ha a gyümölcshúsból is kerül bele). Hámozd meg az almát és a barackot, majd vágd őke...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Diópálinka
Diópálinka

az üveget lezárva 30 napig a napon érlelik az italt (horvát recept)

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Eper flip
Eper flip

1. Az epret hagyjuk kiengedni, és turmixban pépesítjük. 2. Az eperturmixhoz keverjük a citrom- és narancslevet, valamint a joghurtot és a tejet. 3. Az édesítőporral édesítj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Karamell likőr
Karamell likőr

Először a karamellt készítsd el: A cukrot tedd egy magas falú edénybe, és alacsony lángon olvaszd fel. Pirítsd addig, amíg borostyánszínű nem lesz. Közben dobd be a mikróba a tejet...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk