6 adaghoz: 5 dl víz, 40 dkg belga csokoládé, tálaláshoz tejszínhab és 6 dl forró tej
A csokoládét forrásban lévő víz gőze felett egy tálban megolvasztjuk, majd folyamatos keverés mellett a csokoládéhoz adjuk a vizet. Addig keverjük, amíg teljesen egyenletessé nem válik. Tálaláskor kb. 1,5 dl csokoládé mellé tejszínhabot és 1 dl forró tejet adunk.
Eperből nem csak csodálatos süteményeket alkothatunk, pépesítés után remek italokat is készíthetünk belőle. Az alábbi két turmix elsősorban a gyerekek kedvence lesz. Az epret a...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűTurmixgépben simára keverjük a kávét, a tejet, a sűrített tejet, a jeget meg a fagylaltot. Szükség esetén cukorral vagy mézzel édesítjük. Poharakba töltjük, és tejszínhabbal tála...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cappucino port elkeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. Folyamatosan adagolva hozzá a tejszínt csomómentesre keverjük. Lassú tűzön kissé felmelegítjük (nem kell forral...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű