menu

Családireceptkönyv.hu

Forró csokoládé


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6 adaghoz: 5 dl víz, 40 dkg belga csokoládé, tálaláshoz tejszínhab és 6 dl forró tej

Elkészítés:


A csokoládét forrásban lévő víz gőze felett egy tálban megolvasztjuk, majd folyamatos keverés mellett a csokoládéhoz adjuk a vizet. Addig keverjük, amíg teljesen egyenletessé nem válik. Tálaláskor kb. 1,5 dl csokoládé mellé tejszínhabot és 1 dl forró tejet adunk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Marcsi
FORRALT BOR receptek
FORRALT BOR receptek

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Eperturmix
Eperturmix

Eperből nem csak csodálatos süteményeket alkothatunk, pépesítés után remek italokat is készíthetünk belőle. Az alábbi két turmix elsősorban a gyerekek kedvence lesz. Az epret a...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Frappé vaníliafagyival
Frappé vaníliafagyival

Turmixgépben simára keverjük a kávét, a tejet, a sűrített tejet, a jeget meg a fagylaltot. Szükség esetén cukorral vagy mézzel édesítjük. Poharakba töltjük, és tejszínhabbal tála...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: ani44
Cappuccino likőr
Cappuccino likőr

A cappucino port elkeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. Folyamatosan adagolva hozzá a tejszínt csomómentesre keverjük. Lassú tűzön kissé felmelegítjük (nem kell forral...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk