Narancs, Csoki, tejszín, és piskóta
.Egy sima étcsoki ganache krém narancshéjjal.5 dl tejszìn 5 tàbla étcsokival összeolvasztom nem forralom!Utàna mehet bele 2 narancs héjja.Ha kihűlt pàr òra a hütőbe.A legjobb ha egy éjszakára.Utàna felverem habbà.Jò stabil sűrű krém lesz belőle. wink hangulatjel
A tojások fehérjéből a cukor felével kemény habot verünk. A tojások sárgáját a cukor másik felével habosra keverjük és a tojáshabhoz adjuk. A lisztet a kakaóporral és a sütőporral...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lapok hozzávalóit összegyúrjuk, majd 4 részre osztjuk. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A lapokat egyenként kinyújtjuk, sütőpapírral fedett tepsibe fektetjük és kb 12-15 perc a...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KözepesA lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, cukorral, sütőporral, a tojássárgájákkal és kevés tejjel. Gyúrható tésztát készítünk. 22 x 34-es tepsit kizsírozunk, és kilisztezünk. Kb. 1 c...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű