20 dkg cukor,ízlés szerint gyümölcs,3 dl tejszín,1/2 kg túró
baracklekvár,sütőpor,liszt,cukor,6 tojás,1 cs étkezési zselatin
A 6 tojásból piskótát sütünk egy lapos gáz tepsiben,
míg meleg vizes konyharuhával feltekerjük, megkenjük baracklekvárral, és 1cm széles darabokra felszeleteljük.
Krém: 3 dl tejszínt alaposan felverünk, a túrót jól összetörni és a cukorral összekeverni.
Kevés gyümölcslével a zselatint összekeverni, és az egészet egybe önteni, kikeverni.
Egy kerek jénait folpackkal kibélelek, és a piskótaszeleteket kirakom az aljára, és az oldalára.
Ha ez kész megtöltöm az elkészített krémmel.
A maradék piskóta szeleteket ráteszem a tetejére, és egy éjszakát hűtőbe rakom, míg megdermed.
Az étcsokoládét a vajjal olvasszuk össze. A tojásfehérjét verjük kemény habbá. A tojássárgáját a cukorral verjük fehéres színű habbá, majd ezt a masszát több részletben adagoljuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKét piskótatallér közé teszek egy karika banánt és feltűzöm fogpiszkálóra. Megfőzöm a vaníliapudingot, fontos, hogy a kész pudingunk enyhén sűrű állagú legyen. A banános falatkáka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítés: Az összetevőkből piskótát sütünk, hagyjuk kihűlni. Elkészítés: A tejszínt géppel habbá verjük. Ha a tejszínhab már majdnem kész, lassan adagolva belekeverjük a kienge...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű