60 dkg mélyhűtött/frissből 1kg zöldborsó
3 szál sárgarépa karikára vágva
2 szál fehér zöldség
1 fej hagyma
1 db húsleveskocka
só
petrezselyemlevél
olaj
liszt
2 evőkanál pirospaprika
A galuskához:
2 db tojás
liszt
víz
só
A zöldségeket az olajon megpároljuk, kevés liszttel megszórjuk, beletesszük a zöldborsót, a fűszereket, a sót, a húsleveskockát, az összekötött petrezselyemlevelet, felöntjük vizzel, és megfőzzük. Ha kész galuskákat szaggatunk bele.
1 kanál cukor mehet bele plusz ízként,valamint fűszerek ízlés szerint:)
A hagymát apró kockára vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. Beledobjuk a kockára felvágott húst és egy kicsit megpirítjuk. Hozzátesszük az átpréselt fokhagymát, a f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA forró olajban megfuttatjuk az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a lebőrözött, felszeletelt és ha szükséges, kicsontozott csirkehúst. Fehéredésig sütjük, majd mehet bele a zöldsé...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA pórét és a fokhagymát apróra vágjuk. A felhevített vaj és olaj keverékébe tesszük, rá a kockára vágott csirkemellet. Jó 10 perc alatt átsütjük. A kukorica ¾-edét leturmixoljuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes