50 dkg párizsi (egészben)
2 db tojás
5 evőkanál finomliszt (finom)
7 ek zsemlemorzsa
hozzá krumplipüré vagy sült krumpli és egy kis savanyúság vagy tartár mártás
A párizsit kb. 1 cm vastagságúra szeleteljük.
Lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
Forró olajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
1. lépés Kezdd el melegíteni a kókusztejet és közben adj hozzá 4 ek kókuszreszeléket, a kakaóport, a chia magot és a zabpelyhet. 2. lépés Főzd együtt, amíg a zabpehely megpuhul...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűEgy lábasban forrald össze a hozzávalókat a zselatin kivételével. Hűtsd le a keveréket, és amikor langyos, keverd benne csomómentesre a zselatinport is. Töltsd kisebb formákba v...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott vörös- és fokhagymát az olívaolajon és a vajon megdinszteljük, beleszórjuk a rizst, megpirítjuk, majd felöntjük a fehérborral. Ha elpárolgott a lé, folyamatos keve...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézSütöben sütjük
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű