menu

Családireceptkönyv.hu

Jegyzet


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


Virslis bagett:Aleda konyhája 1 kg lisztből
Lángos 1 kg-ból 11 db lesz
Májgaluska-30 dkg májból
Sztrapacska;2 kg sárga burgonya,60 dkg liszt
2 db tojás ,

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Egres leves - Mama
Egres leves - Mama

Pár perc után a cukros, sós vízben megfőzött egrest átpasszírozzuk egy szitán.Utána visszatesszük a főző vízbe. 4 tojás sárgáját 1 evőkanál étkezési keményítővel habosra keverünk....

Elkészítési idő: 0,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Hideg málnakrémleves
Hideg málnakrémleves

Fél kilónyi málnát feltenni főni a vízzel, a borral, a vaníliás cukorral, csipet sóval, reszelt citromhéjjal, fél citrom levével, ízlés szerint mézzel (v. cukorral) és a fűszerekke...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar GYORS HIDEG GYÜMÖLCSLEVES
Avatar Marosvölgyi Kitti Nikolett Kedvelnék Avatar Marosvölgyi Attila Dominik Kedvelnék
GYORS HIDEG GYÜMÖLCSLEVES

Elkészítés: A tejbe rakok egy csipet sót, majd beleöntöm a szörpöt. Megy bele a kis porcukor, fahéj, valamint tetszés szerint gyümölcs. A tejszínt csak utoljára rakjuk bele.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sütés nélküli puncskocka
Sütés nélküli puncskocka

15×25 cm -es forma folpackal bélelve Elkészítése: A cukrot,lekvárt,rumos vizet ,a mazsolával feltesszük főni. Kevergetjük,és ha a cukor elolvad,a mazsola megduzzad,levesszük a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk