1 kg liszt
75 dkg vaj
6 dl tejföl
1.5 evők, só
sütőpor
A lisztet a vajjal összemorzsoljuk, majd a közepébe beleütjük a tojások sárgáját. Az én tapasztalatom, hogy az élesztőt nem morzsolom a liszthez, hanem a tejfölt az élesztővel sim...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóiból lágy tésztát gyúrtam, és 30 percig kelesztettem. Míg pihent, lereszeltem a sajtot, a tejfölt simára kevertem a zúzott fokhagymával és felkarikáztam a zöldhag...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA lisztel a sót és a margarint elmorzsolom,beleteszem a sajtot amiből hagyok a tetejére és annyi tejfölt teszek hozzá hogy jól gyúrható tésztát kapjak.Vékonyra kinyújtom,meg kenem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Egy tálban a lisztet és a sót összekeverjük, a 2 tojást felverjük és hozzáadjuk. A margarint mikróban langyosra olvasztjuk, a joghurtot is langyosra melegítjük. A langy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű