-16 darab babapiskóta ( én a dupláját használtam)
-3 dl tej
-vaniliás cukor izlés szerint + porcukor
-25 dkg gesztenye massza
-1 doboz ( 200 ml )édes tejszin
-1 tabla étcsoki
A tejet meglangyositjuk bele a vanilia + porcukor ( attól függ milyen édesen szereted )
-a babapiskotákat megmártjuk ebbe a cukros tejben és egy jénai tál aljára sorakoztatjuk , a gesztenye masszát reszeljün
-a csokit megolvasztjuk és elfelezzük ...felét rácsorgatjuk a gesztenyére ...a másik felét higitjuk kevés tejjel úgy, hogy öntet sűrűségű legyen (
-Én tettem még egy sor piskótát és megismételtem az eljárásokat piskota,geszenye ,csoki )
Végül a tejszinhabot kemény habbá verjük és rá simitjuk a tetejére erre csurgatjuk a megmaradt csokit
A joghurtot, a búzadarát, a cukrot, az olajat, az egész tojásokat és a sütőport kikeverjük. Egy 25 × 35 cm-es tepsit kiolajozunk, majd 3 réteslapot fektetünk bele. Ráöntjük a massz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt 180 fokra előmelegítjük, és a 40 x 24 cm-es tepsit sütőpapírral bélelünk. 2. A lisztet a darált mandulát és sütőport összekeverjük. 3. A puha vajat a cukorral habo...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojásfehérjéket egy csipet sóval és a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzákeverjük a pergelt diót, és kisebb adagokban a lisztet is. A masszát osszuk két részre. Tegyük egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű