--250 gramm natúr gesztenyemassza
--3 deciliter habtejszín
--ízlés szerint porcukor
--150 gramm fagyasztott meggy
--50 gramm keserű csokoládé (elhagyható)
-200 g mascarpone
--A tejszínt kemény habbá verjük a porcukorral hidegen tartjuk- belekeverjük a mascarponet .
--A gesztenyét lereszeljük vagy krumplitörőn nyomjuk k
A meggyet hagyjuk felolvadni, lecsepegtetjük és kevés cukorral elkeverjük.
A poharak aljára gesztenyét teszünk erre egy sor meggy majd a mascarpones tejszinhab , rá egy kevés gesztenye habot teszünk
--A tetejét meggyet és reszelt gesztenyét .
mint fenn. hulalával jó, és citromhéj is mehet bele. egy kis sárga ételszínezék nem rontaná el (legalábbis a látványt) díszítésnek szép lehet a lime is.
Elkészítési idő: 2 Nehézség: KönnyűA gofri sütőt melegítsük elő. Tegyük nagy keverőtálba a lisztet, cukrot, sütőport és a sót, majd alapos keverés után mehet bele a tej, tojás, vanília és olvasztott vaj is. Keverjü...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA sütőtököt pucold meg, a húsát vágd kockára, és forró, lobogó vízben főzd puhára. Szűrd le és hagyd kihűlni. • Keverd össze az alapanyagokat (turmixgépben a legegyszerűbb) a kók...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott rizst vaníliás tejben puhára főzzük. Lehűtjük, majd hozzákeverjük a cukrot, a kimagozott meggybefőttet. Amikor a rizs teljesen kihűlt, hozzákeverjük a felvert tejszínha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű