-200 g babapiskóta
-250 g mascarpone
-250 g gesztenyemassza
-5 ek porcukor
-200 ml habtejszín
-200 ml feketekávé
-1.5 ek rum
-1 teáskanál cukrozatlan kakaópor (a kávéhoz)
-300 g meggybefőtt
-1.5 ek cukrozatlan kakaópor (a tetejére
--A krémhez a mascarponét egy tálba tesszük, simára keverjük, majd hozzámorzsoljuk a gesztenyemasszát, beletesszük a porcukrot, és az egészet kikeverjük.
--A tejszínből habot verünk, majd hozzáforgatjuk a gesztenyés krémhez.
--A kávét elkeverjük a rummal és a kakaó-porral.
-A babapiskótákat megmártjuk a kávéban, majd egy sorral kibéleljük egy kisebb forma alját
-. Erre jön a gesztenyés krém fele, majd megszórjuk lecsepegtetett meggybefőttel.
-Befedjük a maradék babapiskótával, végül pedig a maradék krémmel.( Én három sorosra készítettem mert volt elég piskóta és krém is )
Egy éjszakára hűtőbe tesszük, másnap tálalásnál pedig megszórjuk a tetejét kakaó-porral.
Tepsibe szórjuk bele a kókuszreszeléket (35×30),egy lábasba a pudingot a két fajta cukrot ,kakaót ,lisztet ,tejjel jól elkeverjük majd sűrűre főzzük. A kókuszreszelék tetejére önt...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA diót a negyedannyi édesítővel aprítógépben vagy kávédarálóban ledaráljuk, majd összekeverjük a cukormentes sárgabarack lekvárral és a rumaromával. Vizes kézzel diónyi méretű gol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindent összegyúrunk,majd fólián kinyújtjuk kb.0.5 cm vastaságúra. A krémhez habosra keverjük a vajat a porcukorral és hozzáadjuk a kókuszt és a tejet is.Megkenjük a kinyújtott té...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű