-36 db édes keksz
-2 csomag Aranka vanilia ízű krémpor ( főzés nélküli)
-0,5 liter tej
-kevés csoki tortabevonó ,vagy csoki dara
1/2 liter tejben felverjük keményedésig a 2 csomag Aranka vanilia ízű krémport
-a kekszeket egy kicsit magasabb falu tálban sorakoztatjuk
-rá kanalazzuk a krémet keveset hagyunk hogy a süti tetejét is vékonyan bekenjük
-szépen elsimitjuk
-rá jön egy másik sor keksz
-tetejére rákenjük a megmaradt krémet
-a csokis tortabevonót felovasztjuk és rácsorgatjuk a süti tetejére ( vagy csoki darával szorjuk meg )
Alufóliát teszünk rá, amit akkor veszünk le, amikor már majdnem teljesen jó a hús.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzilikonos sütőpapírral kibélelünk egy 22 cm átmérőjű piskótakarikát. A sütőt előmelegítjük 180 C-ra, hőlégkeverés nélkül! A lisztet elkever...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1,5 kg barackot megpucolunk, eltávolítjuk a magját, majd egy kevés vízben a cukrokkal felfőzzük. Ezután botmixerrel pürésítjük, majd hozzáadjuk a tejszínt és a pudingot. Felforral...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyümölcsöket megmossuk, szárazra töröljük, magjukat, magházukat kivesszük, feldaraboljuk őket, és egy liter vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a fűszereket, nyírfacukrot, a vaní...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű