--6 db kicsontozott felső csirkecomb
--40 dkg laskagomba
--1 nagy db vöröshagyma
--3 gerezd fokhagyma
--4 ek napraforgó olaj
--4-5 közepes burgonya
- -fűszerpaprika ízlés szerint
--bors ízlés szerint
-apróra vágott zöldpetrezselyem
--majoránna ízlés szerint
só ízlés szerint (vagy ételízesítő
A combokat , a gombát felszeljük.
A hagymákat kockázzuk, zsiradékon megpároljuk, hozzáadjuk a combokat,a fokhagymát és forgatva lesütjük.
Megszórjuk pirospaprikával, majd öntünk rá annyi vizet, hogy éppen ellepje
-. Beletesszük a gombát, sózzuk, puhára pároljuk. Fűszerezzük.( majoránna,zöldpetrezselyem ha szükséges ételízesítő ),
A - a burgonyákat négybe vágjuk és az ételhez adjuk ,készre főzzük
Tálalhatjuk tejföllel
1. A vajat felhevítjük és megfuttatjuk benne a megtisztított, karikára vágott hagymát, hozzáadjuk a megmosott, vékonyra szeletelt gombát, fűszerezzük, majd hozzáadjuk a paradicsom...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA gombát megpucoljuk, és felszeleteljük. A hagymát megdinszteljük az olajon, ráöntjük a gombát, és annyi vizet adunk hozzá, hogy épp ellepje. Tetszés szerint ízesitjük, és készre...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűTisztítsuk meg a gombát, vágjuk vékony szeletekre. Tegyük a serpenyőbe az olívaolajat, ha felforrósodott, mehet rá a gomba. Pirítsuk le kicsit, nem kell folyamatosan kevergetni...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűTegyünk fel vizet forrni, ha felforrt, tegyünk bele 1 ek sót, és 2 ek olajat. Ebben főzzük meg a tésztát. 2 ek olajon dinszteljük meg a kockára vágott vöröshagymát, majd öntsük rá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű