-2 db tonhalkonzerv (kb. 30 dkg)
-3 evőkanál majonéz
-1 fej kisebb lilahagyma
-2 evőkanál petrezselyem zöld
-1 teáskanál mustár
-só
--frissen őrölt bors
--A tonhalat villával szétnyomkodjuk, és kikeverjük a majonézzel. Hozzáadjuk a finomra vágott lila hagymát, a szintén finomra vágott , petrezselymet, és a mustárt.
Sóval, jó sok frissen őrölt borssal, ízesítjük.
Hűtőben hagyom kicsit érni.
- pirított kenyérrel tálalom.( de nagyon finom puha friss kenyérrel is )
A karfiolt sós vízben puhára fõzöm (a vízbe teszek kevés tejet – a karfiol szép fehér marad). Villával összetöröm, megsózom, borsozom, kevés mustárt keverek hozzá. Majonézzel és ha...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA májat tisztítsd meg, és ha van időd rá, áztasd tejben néhány órát, vagy akár egy egész éjszakát. A hagymát szeleteld vékony csíkokra, és a zsír felén futtasd meg. Add hozzá a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa villával megnyomkodod, csak úgy olajostó(h)l ?, adsz hozzá kemény tojást, némi mustárt, néhány kanál mascarponét, majonézt is elbír még. Puha vajjal kutyuld össze. Só és bors......
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelaprítjuk a hagymát, kapribogyót, uborkát. A tonhalat villával összetörjük. Az egészet egy nagyobb tálba öntjük. Beletesszük a sajtkrémet. Sózzuk és hozzákeverjük a mustárt, majo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű