-készen vett piskótal lap
-2x 4 dl tejszin
2x1 csomag Aranka krémpor 1 vaniliás + 1 csokoládés ( fözés nélküli ) -de lehet akármilyen főzés nélküli pudingpor
-1 dl rumaroma
elkészitjük a krémet .
- 4 dl tejszint felverjük amikor már elég kemény bele keverjük az Aranka vaniliás krémport és addig verjük amig jó kemény krémet kapunk
-ugyan igy járunk el a csokoládes krémporral is + belekeverjük a rumaromát is
-megkenjük a lapokat tetszés szerint
-tetejét lehet krémmel megkenni és csoki reszelékkel disziteni vagy kakaó porral megszorni esetleg tejszinhabbal disziteni
Kikeverjük a tojások sárgáját 15 dkg cukorral a vaníliás cukorral, és a tejjel felengedve, beleöntjük az egycentis karikákra vágott kiflit. Mikor a tejet magába szívta, összekeverj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA darált kekszet, diót és a lekvárt dolgozzuk össze, majd formázzunk belőle golyókat, és tegyük őket tálcára. Az összekészített golyókat tegyük hűtőbe 1 órára, csak utána vonjuk be...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA darál kekszet a kakaóporral összekeverjük. Ezután egy edényben a margarint, a cukorral és a tejjel összemelegítjük annyira, hogy a vaj és a cukor elolvadjon. Ezt ráöntjük a kaka...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa tejben a búzadarát megfőzzük jó sürüre -hagyuk hülni -elkészitjük a tesztát -mindent összekeverünk -sütőpapiros tepsibe szépen elsimitjuk vigyázva hogy egyenletesen legyen a...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: Közepes