-5-6 evőkanál olaj
-2 fej hagyma
-50-60 dkg gomba
-20 dkg rizs
--1 csokor petrezselyem
--1- kanál füszerkeverék
Az olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Fűszerezzük 1 kávéskanál Fűszerkeverékkel Amikor a gomba a levét elfőtte, hozzáadjuk a rizst, és átforgatjuk az olajon.
- Ezután felöntjük kevés hideg vízzel( hogy ellepje )
- Fedő alatt, gyenge tűzön, néha kevergetve 20-25 perc alatt készre főzzük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
1. A vöröshagymát tisztítsuk meg és vágjuk apróra. 2. A friss gombát száraz ruhával töröljük tisztára, szeleteljük fel. 3. Készítsük el a nokedlit. Tartsuk meleg helyen....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézForgassd meg a hús szeleteket a lisztben és süsd egy kevés olajon mindkét oldalát arany színűre. A maradék olajban pirítsd meg a hagymát, majd add hozzá a paprikát, egy kevés bors...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes• A hússzeleteket megmossuk, szárazra töröljük, és kissé kiklopfoljuk. Megsózzuk, megborsozzuk őket, majd megpirítjuk 3 ek, felforrósított olívaolajon. Végül mindet kiszedjük, és f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű#Tészta: A kézmeleg vízben elkeverjük a cukrot és az olivaolajat, s belemorzsoljuk az élesztőt. Felfuttatjuk. A lisztet és a sót egy nagyobb edénybe tesszük és jól elkeverjük. Ho...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű