--50 dkg sütőtök
--5 dl víz
-1 csipet só
-5 tk cukor
-tökmagolaj
-tökmag
( aki szereti egy mokkáskanál reszelt gyömbért tehet bele )
-leves gyöngy
A sütőtököt kisebb darabokra vágjuk, a héját eltávolítjuk
--. Egy lábasban feltesszük főni a vízzel.
-- hozzáadjuk , a sót és a cukrot.
--Amikor puhára főtt a tök, botmixerrel pépesítjük.
--Tökmagolajjal és pirított tökmaggal kínáljuk
-aki szereti szórhat bele leves gyöngyöt vagy pirított kenyér kockákat
1. Az előkészített lencsét tedd fel főni 1,5 liter hideg vízben a meghámozott vöröshagymákkal, sóval és babérlevéllel. 2. A lisztből és a tejfölből készíts habarást, amit zúzot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA babot előző este beáztatjuk. A hagymát felaprítjuk, kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a paprikát és a feldarabolt húst. Mikor a hús félig megfőtt, a babot is beletesszük és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A felkockázott répát és gyökeret olajon megfuttatjuk. ◾️Hozzáadjuk a felkockázott húst, az egész hagymát, fűszerezzük és felöntjük az alaplével. ◾️Ha félig megpuhult hozzáadj...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: Könnyű1. A karajcsontokat vízben feltesszük főni nagy lángon, felforraljuk, és 1-2 percig zubogva forrni hagyjuk. 2. Ezt az első levet leöntjük róla, kicsit átmossuk a húst, hogy a mar...
Elkészítési idő: 130 perc Nehézség: Közepes