25 dkg ráma
30 dkg liszt
15 dkg dió (daráltban már van cukor)
10 dkg porcukor
A hintéshez: porcukor és vaniliás cukor
Dió + liszt + margarin --> összegyúrjuk
Kis csikokat sodrunk és kiflit formálunk belőle
Sütés: 170 fok, kb. 5-7 perc
Forrón vaniliás porcukorba hempergetjük
Óvatosan kell porcukrozni, mert könnyen törik.
Dupla adagot érdemes csinálni.
A meghámozott cukkinit lereszeljük apró lyukú reszelőn,nem nyomkodjuk ki,majd egy villával elkeverjük a többi hozzávalóval.Kókuszolajjal kikent felforrósított szendvicssütőbe kanal...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA turót és a vaniliás cukrot a margarinal robottal jól kikavarni, a zselatinhoz hozzá keverni a cukrot majd apránként hozzá adagolni a tejet és felfözni. Még langyosan a margari...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszedolgozom a 2 pohár kefirt és a 4 tojást. Ezután a kefires poharát igénybe véve, hozzáadok 3 pohár cukrot, 4 pohár lisztet, 2 kanál darált mákot, 1 pohár étolajat és 1 csomag s...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA lisztet összekeverjük a sütőporral. A tojások sárgáját a cukrokkal habosra keverjük (fehéredésig, amíg a cukor el nem olvad). Hozzáadjuk az olajat, elkeverjük, majd hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű