12 dk vaj
3 dk sertészsír
15 dk víz
15 dk sima liszt
kicsit visszahűteni és utána egyenként a tojásokat
Bergmann Cukrászda receptje
A sütőt előmelegítjük 170 fokra és előkészítünk, kivajazunk egy kb 20*25 cm-es, minimum 5 cm magas peremű tepsit. A tepsit olvasztott vajjal kikenjük, majd minden lapot olvasztott...
Elkészítési idő: 100 perc Nehézség: KönnyűA vizet a cukorral sziruppá főzzük, majd belekeverjük a Ramát. Hozzáadjuk a tejport és a kókuszt, jól elkeverjük, majd 2-3 órára hűlni hagyjuk. (Ideális előző nap elkészíteni a m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTizenöt deka vajat habosra kavarunk, kis sót és szódabikarbonát teszünk hozzá, ráütjük öt tojás sárgáját és beleteszünk negyed kiló cukrot, tovább kavarjuk, hozzávegyítjük az öt to...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1.A lisztet összekeverjük a reszelt narancshéjjal, a sütőporral és az apróra tört csokival. 2.A meghámozott narancsot gerezdjeire szedjük és a gyümölcslével együtt pürésítjük. 3....
Elkészítési idő: 40-60 Nehézség: Könnyű