4 tojást kettéválasztom..amennyi por cukrot felvesz, kb két marék össze dolgozom + 3 zacsi vanilia cukort.. A fel kiló Mascarponét és fél deci Amarettót is hozzáadom, krémesre keverem.. A felvert cukros tojás fehérje t lassan beleforgatom..a pohárba alulra kv-s amarettóba forgatott piskótát teszek.. Krém után megint áztatott piskóta majd megint krém. A tetejére tejszihabot verek, nem mű flakonost!!!!! Majd piskótával csokival díszítem.. Lehűtve tálalom..
A tejet a cukorral, a fahéjjal és a szegfűszeggel felforraljuk. A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük és a forrásban lévő tejbe nagy galuskákat szaggatunk belőle. Mindkét...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagy lábosba beleöntöm a meggybefőttet a levével együtt és 2 üveg vizet. Bele a só, a fahéj, a szegfűszeg, cukor. Elkezdem főzni és amikor majdnem kész belekockázom az almát....
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA citrom héját lereszeljük, a levét pedig kifacsarjuk. A körtéket nagyobb kockákra vágjuk, majd meglocsoljuk a citromlével, és körülbelül 5 percre félretesszük pihenni. Turmixgép...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A tészta hozzávalóiból piskótát sütünk. Ha kihűlt,pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Minden darabot keresztben kettévágunk és megkenjük a krémmel. A krémhez a t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű