menu

Családireceptkönyv.hu

Pizza


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


250g túró
1 ek zabpehely
4 ek zabkorpa
1 tojás
só, bors, 1/2 tk. oregano.

Elkészítés:


Egy tálban dolgozzunk össze minden hozzávalót, majd tegyük egy 10 percre a hűtőbe.

Kivajazott vagy sütőpapíros tepsiben oszlassuk szét a tésztát, ha papírt használunk egy kis olíva olajjal kenjük be, 10-15 percig süssük 180-200 fokon.

Most vegyük ki a félig megsült tésztát, jöhet rá minden földi jó, személy szerint csirkemellet szeretem a legjobban de egy pizzán szinte bármi elképzelhető!

A feltéttel ellátott pizzát 20 percig süssük tovább és fogyasszuk a nem hizlaló pizzát!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Maxi king
Maxi king

Elkészítése: Egy lábasban megolvasztjuk a vajat, majd beledobjuk az apróra tört csokit. Mielőtt teljesen kihűlne a csoki, megkenjük az ostyalapokat, és megszórjuk mogyoróval. Hi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Krémes almaleves
Krémes almaleves

Elkészítés Az almákat megtisztítjuk, és tetszőlegesen feldaraboljuk. A vízzel, cukorral, csipetnyi sóval, és a fahéjrúddal feltesszük főni. Mire felforr, elkészítjük a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kávès túrókrèm torta törökmogyoró lisztből:
Kávès túrókrèm torta törökmogyoró lisztből:

A száraz alapanyagokat össze kevertem, majd hozzá keverem a vizet ès a tojást is. Egy kb 25 cm átmérőjű mikorózható tálban megsütöttem mikróban. Nekem kb 4 perc alatt kèsz volt. A...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Vaníliás gyümölcsös kosár
Vaníliás gyümölcsös kosár

Az omlós tésztát a szokásos módon begyúrjuk. Egy nagy tálban a lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a porcukrot, vaníliás cukrot, a tojássárgáját, belereszel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk