Hozzávalók
1,5 liter sós burgonyafőző víz (frissen kifőtt 2-3 darab krumpli sós főzővize),
4 szelet rozskenyér,
2 kis gerezd fokhagyma,
egy evőkanál zsiradék.
Elkészítés
A zsiradékban megpirítjuk a vékonyra szelt, kockákra vágott rozskenyeret, és tányérokba osztjuk. Minden tányérba teszünk egy kevés tört fokhagymát is, és rászűrjük a sós burgonyafőző vizet. Olcsó és ízletes leves.
Finomságra vágysz, de nincs időd órákon át főzni? Próbáld ki ezt a gyors és olcsó levest!
A darabokra vágott, kimagozott sütőtököt megsütjük, majd pürésítjük. Az apróra vágott hagymát kevés kókuszzsíron megpároljuk, majd hozzáadjuk a kis darabokra/karikára vágott répát...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűKevés vajon megpirítjuk a hagymát és az apróra vágott húst. Ha már félig megpuhult hozzáadjuk a zöldségeket. Tovább pirítjuk, majd megszórjuk 1 kanál liszttel és felengedjük vízzel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zellert tisztítsd meg, majd szeleteld fel. Tegyél fel nagyjából egy liter vizet főni, sózd meg egy kicsit, és a megtisztított egész hagymát rakd bele. Pici vajat olvassz fel egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajon üvegesre pároljuk az apróra vágott vöröshagymát. Piros fűszerpaprikával meghintjük, és gyorsan kevés vizet aláöntünk. Pároljuk pár percig. A megmosott csülköt kockára v...
Elkészítési idő: 140 perc Nehézség: Könnyű