1 kg csontozott sertés tarja
1 teáskanálnyi rozmaring
1 evőkanál mustár
1 teáskanálnyi majoránna
só, bors
0,5 dl olaj
A húst megmossuk és felszeleteljük, majd az olajba keverjük a fűszereket és a mustárt, átkenjük vele a húsokat. Letakarjuk és legalább 3 órán át hűtőben pihentetjük. Majd kiolajozott tepsibe tesszük és 180 fokon sütjük 40 percen át. Közben többször megfordítjuk, hogy egyenletesen süljön át.
1. Kevés zsíron vagy olajon az apróra vágott vöröshagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott gombát. 2. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a darált húst. Ezt pá...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A lila hagymát megtisztítjuk, karikákra vágjuk. A kiterített hússzeletek egyik oldalára teszünk 2-2 szelet bacont, 2 db mackósajtot, két k...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA húst tisztítsd meg, ha szükséges, szeleteld fel, majd sózd be. A páchoz öntsd egy tálba az olajat, a mustárt, keverd össze a reszelt fokhagymával, a borssal és a rozmaringgal. Ke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa párolt zöldség....zöldségeket megpucoljuk és megpároljuk majd vajon megpirítjuk reszelt bundás hús.....A húst felszeleteljük majd kiklopfoljuk fűszerezzük....az almát megpucolju...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű