Sima, kakaós piskóta.
Krém:
6 dl tejből, 2 csomag vanília pudingból sűrű pudingot főzünk, aztán hagyjuk kihűlni. 250 g RAMA-t 150 g porcukorral kikeverünk, bele keverünk 250 g gesztenye masszát és hozzá adjuk a kihűlt pudingot. A díszítéshez tejszínhabot és meggyet használtam kis olvasztott csokival. Az adagot lehet növelni a torta mérete szerint.
A lisztet nagy tálba szitáljuk. Összemorzsoljuk a hideg vajjal, és gyors mozdulatokkal belegyúrjuk a cukrot, valamint a citromhéjat. (Nem szabad sokáig gyúrni, mert akkor a sütemén...
Elkészítési idő: 1 óra 20 perc Nehézség: KözepesA piskóta hozzávalóiból a szokásos módon kakaós lapot sütünk egy tepsiben, 180 fokon, majd kihűtjük. A pudingport a tejben felfőzzük, majd ha langyosra hűlt a por és vaníliás cu...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat - a csoki kivételével- összekeverem. A vajnak teljesen el kell olvadnia. A csokit apró kockára vágom, majd beleteszem a tésztába. A muffin papírba 3/4-ig teszem a...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA kávét lefőzzük, majd kihűtjük és egyenként beleáztatjuk a kekszeket 2-3 másodpercre. 100 ml kávé (erős főzet), 100 g albert keksz A mascarponét elkeverjük a nutellával. 250 g...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű