menu

Családireceptkönyv.hu

Sárgabarackos gombóc


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 csomag Éléskamra paleo fánkliszt
3 tojás
50ml víz

Elkészítés:


Összekeverjük az alapanyagokat. 20 percig állni hagyjuk.

12 gombóc készül egy adagból. Tehát, 12 fél vagy negyed vagy pici sárgabarackra lesz szükség. Én most negyedeltem a barackokat, mert ezek óriásiak voltak:) Ha valaki édesebben szereti, hintse meg a barackot eritrittel.20 perc után a tésztát sodorjuk henger alakúra, 12 szeletre osztjuk fel, egyenként lisztes kézzel nyomkodjuk szét és töltsük meg barackkal , formázzunk gombócokat. Forrásban lévő vízben főzzük ki a gombócokat. Miután feljönnek a víz színére, hagyjuk még főni 5-6 percet. Ezután, tetszés szerint pirított diófélében megforgatjuk, meghinthetjük por eritrittel.

Trükkök, tippek, praktikák:


lovelypaleoinspiration.blog

Sárgabarackos gombóc

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anya-mami
Kókuszos kekszkocka
Kókuszos kekszkocka

A kekszet összetörjük, vagy ledaráljuk és egy tálba tesszük. A csokoládét a vajjal együtt felolvasztjuk, hozzákeverjük a kekszhez. A tojást felverjük és a kókuszreszelékkel együtt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Nyolc perces epres bögrés
Nyolc perces epres bögrés

. A sütőt előmelegítjük 190-200 fokra. 2. A hozzávalókat az eper kivételével összekeverjük. A tejet adjuk hozzá utolsóként, kisebb adagokban. 3. Ezután kidíszítjük a tetejét a ho...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mézes korongok ( fahéj, nosalty)
Mézes korongok ( fahéj, nosalty)

A liszthez keverjük a szódabikarbónát, elmorzsoljuk benne a zsírt, és a többi hozzávalóval tésztát gyúrunk, jól kidolgozzuk. Hagyjuk állni fél órát. (Ha nagyon sietünk, ez éppe...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Müsli - Plätzchen
Müsli - Plätzchen

Das Müsli in eine beschichtete Pfanne geben und ohne Zugabe von Fett oder ähnlichem so lange rösten, bis das Müsli leichte Röstfarbe annimmt bzw. es leicht zu duften anfängt. Nun...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk