5 dl tejszín
1 nagy csomag csokis cappucinó por
1 vanília aroma
1 tubus sűrített tej
5 ek cukor
5 dl rum vagy konyak.
A tejszín felét felmelegítettem, bele a cappucino por és a cukor, simára kevertem, maradék tejszín, ezután vanília aroma, sűrített tej és lassan hozzáadtam a rumot.
Üvegbe tölteni, hűvös helyen 1 hétig (de legalább 2 napot) érlelni, naponta egyszer átforgatni az üveget (figyelem! nem rázni, mert krém lesz belőle!)
Meleg vízben alaposan megmosunk egy citromot és egy almát. Az almát meghámozzuk, daraboljuk, a citromot citromfacsarón jól kisajtoljuk. Tejjel és a mézzel sima állagig turmixoljuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet felforraljuk és ezt követően beletesszük a kókuszreszelékkel 1 órán át lassú tűzőn főzzük.A tűzről levéve hozzáadjuk a cukrot és a vaníliás cukrot. Ha kihűlt átszűrjük és h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA banánt, a narancslevet, a joghurtot és a mézet összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a citromlevet és felöntjük az ásványvízzel.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűFehércsoki likőr Az eljárás roppant egyszerű: a tejszínt fazékba töltöm, beleteszem a vaníliakivonatot vagy a vaníliarúd kikapart magjait, és a hüvelyt is utána dobom. Beletörd...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű