3 doboz joghurt vagy kefir, 2 doboz tejszín vagy 1 zacskó féltartós tejszín, 1 csomag zselatin, 12-13 evőkanál cukor, tetszőleges mennyiségű gyümölcs. A joghurtot, zselatint és a cukrot összekeverjük, és felmelegítjük. Felforralni nem szabad. Kihűlés után belekeverjük a tejszínt és a gyümölcsöt. Kivizezett formába töltjük, és hagyjuk megdermedni. Ha kihűlt, a formából kivéve lehet díszíteni tejszínhabbal és gyümölccsel
A tészta elkészítése: 1. A vajat habosra keverjük a porcukorral és a sóval, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját. 2. A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, és hozzákeverjük az e...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hozzávalókat összekeverjük, egy kis részét kakaó nélkül hagyjuk, ezt töltjük a darázs formába. A többit a kaptár részébe. A kaptár közepébe egy kisebb mélyedést ejtünk, amibe eg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A lisztet a cukorral, a sóval, a vajjal és 2-3 evőkanál jéghideg vízzel összegyúrjuk. 2. A tésztát 1 órára hideg helyre tesszük. 3. Közben a túrót lecsöpögtetjük, áttörj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összeturmixoljuk, és pár percet állni hagyjuk, hogy az útifűmaghéj megszívja magát. Majd gofrisütőben kisütjük. Lekrvárral tálaljuk, de önmagában is szivesen eszeget...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű