Hozzávalók az alaphoz:
25 dkg kakaós keksz
1 evőkanál vaj
1 evőkanál porcukor
3 evőkanál baracklé
5 dkg mazsola
A töltelékhez:
1 vaníliás pudingpor
4 evőkanál barna cukor
4 dl tej
40 dkg tehéntúró
1 evőkanál natúr joghurt
2 tasak vaníliás cukor
fél citrom reszelt héja
Elkészítése:
A kekszet összetörjük és a vajjal, cukorral és baracklével együtt robotgéppel összedolgozzuk. Mikor összeállt, hozzáadjuk a mazsolát is és tortaformába tesszük. Jól meg kell nyomkodni, hogy összeálljon. A pudingport és a cukrot összekeverjük a tejjel, majd megfőzzük a pudingot. A túrót és a joghurtot összekeverjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a kihűtött pudingot, majd a kekszes alap tetejére halmozzuk és legalább 1 órára hűtőbe tesszük. Ezt követőn szeletelhetjük is.
A tojasokat a cukorral kikavarjuk habosra,hozza kavarjuk az olajat,ezzel is kavarjuk azutan a citrommal felfuttatott szodaport,utana felvaltva hozza adjuk a tejet es a lisztet. A...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: KözepesA tojások sárgáját összekeverem ízlés szerint cukorral, vaníliás cukorral, búzadarával, tejjel. A tojás fehérjét felverem és a masszához keverem. Pihentetem 2 órát hűtőben. Serpen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot a Rama margarinnal és a sárgákkal habosra keverjük. Hozzáadjuk a kakaót, a tejet, a lisztes sütőport. Sütőpapírral bélelt, kb 20*30 cm-es tepsiben 150 fokon kb 20 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük elő a sütőt 200 fokra, és vajazzunk-cukrozzunk ki egy kb. 20×30 cm-es sütőformát. Keverjük ki a tojássárgáját cukorral, adjuk hozzá a túrót, tejfölt, lisztet, búzadarát...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű