menu

Családireceptkönyv.hu

Mandulás kosárka


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


mandulás csokis kosárka
2014-03-16 11:25:19, vasárnap

30 db kosárka
Töltelék: 1
200 gramm mandula
150 gr porcukor
lé egy nagy narancs

Töltelék: 2
400 ml tej
4 evőkanál kristálycukor
1 tasak vaníliás puding
125 gr vaj
2 evőkanál porcukor
aromák vanília

máz
80 gramm csokoládé
2 evőkanál vaj


a darált mandulát, narancslét, porcukrot összekeverem .
a 2 . hoz pudingot főzők a tejből, porból, cukorból, majd leveszem a tüzről, s belekeverem a vajat , vaniliát, hagyom kissé kihülni .

a mandulás krémet elosztom 30 felé, s a kosarakban nyomkodom utána .
most a vanilia krémet nyomózsákba töltöm s a mandulára nyomom a krémet .
a tetejét bevonom csokimázzal .

Mandulás kosárka

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Eperkrémleves 1 - OK
Eperkrémleves 1 - OK

1. Az epret kicsumázzuk, és alaposan megmossuk. 2. A szegfűszeget és a fahéjat egy kevés vízben kifőzzük. 3. Az epret vízben feltesszük főni, majd 10-15 perc főzés után letu...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Edit
Hófehérke
Hófehérke

Elkészítése: A tojást a cukorral, a tejjel és az olajjal kikavarjuk. A lisztet és a sütőport is beletesszük, meggyúrjuk a tésztát. Ha ragacsos, adunk hozzá még egy kevés lisztet....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar savanyúság alaplé, paprika
savanyúság alaplé, paprika

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jucus
Meggyleves
Meggyleves

A meggyet megmossuk és kimagozzuk, a magját félretesszük. A bort 2 dl vízzel felforraljuk, beletesszük a meggymagot, és kb. 15 percig forraljuk, majd leszűrjük. Hozzáadjuk a meg...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk