menu

Családireceptkönyv.hu

Sajtos perecek


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


40 dkg liszt, 25 dkg margarin,1 sütőpor, 1 kanál só, 20 dkg reszelt sajt + a tetejére, 175 g tejföl.

Elkészítés:


Hozzávalókat összegyúrjuk, kinyújtjuk 4-5 mm vastagra, kiszaggatjuk, tetejét lekenjük tojássárgájával, megszórjuk reszelt sajttal különböző magokkal.Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük. 180 fokon légkeveréssel.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tejszínes sárgabarackkrémleves
Tejszínes sárgabarackkrémleves

A barackokat alaposan megtisztítjuk, magjukat kiemeljük. A gyümölcshúst nagyobb darabokra vágjuk. Annyi vízbe tesszük fel főni, hogy épp ellepje. Beleszórjuk a cu...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Receptek
Erdélyi padlizsánkrém
Erdélyi padlizsánkrém

A padlizsánokat egy fémlapon közepes lángon megsütjük. Hideg vízbe tesszük, így hamar lehűl, és a héja is könnyen lejön. A megtisztított padlizsánokat még egyszer hideg vízzel leöb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Hatos fonás
Hatos fonás

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: ani44
Hűha meggykrémleves meggydarabokkal – Annyira, de an
Hűha meggykrémleves meggydarabokkal – Annyira, de an

A meggyet egy edénybe tesszük és felöntjük 1 liter vízzel, hozzáadjuk a cukrot, a fahéjt, a citromlét és felforraljuk. A meggyből ekkor 2-3 evőkanálnyit kiveszünk, majd ezzel díszí...

Elkészítési idő: 1 ora
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk