60 dkg liszt,
40 dkg margarin,
20 dkg porcukor,
4 db tojássárgája,
2 cs. vaníliás cukor,
1 csomag sütőpor,
1 citrom reszelt héja.
A hozzávalókat összegyúrom vékonyra nyújtom és minden második db-ot kiszúrom. Tepsikbe teszem és alacsony lángon megsütöm, ha már csak langyos, lekvárral/dzsemmel összeragasztom. Porcukorral meghintve tálalom.
– 1 csomag sütőpor Elkészítése: 1. A sütőt bekapcsoljuk 180 fokra. 2. A margarint (enyhén megolvaszthatjuk, hogy könnyebben kezelhető legyen, de ne legyen teljesen felolvasz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A babapiskótát összemorzsoljuk, majd hozzáadjuk a felolvasztott margarint, és jól összekeverjük, ha túl száraz lenne, akkor egy pici tejet öntünk hozzá, de nem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat habverővel verjük fel, keverjük hozzá a cukrot és verjük tovább. A lisztet is öntsük hozzá és habverővel keverjük össze. Az almát mossuk meg, ha szeretnénk meg is hámoz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tésztához a puha vajat kikeverjük a cukorral, majd a tojások sárgájával, hozzákeverjük a liszttel elkevert szalalkálit, és a kakaóport. 2. A tojások fehérjét kemény habbá v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű