400-500 gr Darálthús
1 Vöröshagyma
Sűrített paradicsom (+sűrített paprika) 1 üvegnyi összesen
500 gr Kápia paprika
1 kis doboz Apetina Feta sajt
Trappista sajt
Provance fűszerkeverék (legalább kakukkfű)
Só
Bors
Kis erőspista/chili
1. A vöröshagymát sóval kis kókuszzsíron megdinszteljük
2. A darálthúst kifehérítjük rajta
3. Fűszerezzük
4. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot (+sűrített paprikát)
5. Puhára főzzük
6. Megmossuk és félbevágjuk a kápia paprikát (kiszedjük a csumáját)
7. Felkockázzuk a fetasajtot
8. Lereszelünk egy kis trappista sajtot
9. Jénai/Tepsi kivajazott aljába tesszük a paprikákat
10. Kanállal megtöltjük őket a húsos töltelékkel
11. Belenyomkodjuk a töltelékbe a fetasajt kockákat
12. Rászórjuk a tetejére a reszelt trappista sajtot
13. Előmelegített sütőbe betesszük összesülni, amíg meg nem sül a tetején a sajt
A húst vágjuk fel csíkokra, daráljuk le, a fasírtot úgy szeretem, mikor én magam darálom hozzá le a húst, nem szeretem a darált kész húst hozzá. Reszeljük hozzá a vöröshagymát, és...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: NehézA karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. A kolbászt a paprikákkal együtt szeletekre vágjuk. A kiterített hússzeletek egyik oldalára, 1-1 sajtszeletet, két-három szelet kolbászt é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelcsíkozzuk a húst és a szalonnát, majd utóbbinak a kiolvasztott zsírján megpirítjuk a finomra vágott vágott vöröshagymát. Ha szükséges, akkor kevés olajat teszünk hozzá. Ha má...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hússzeleteket sózom, borsozom, nem klopfolom, majd tetszőleges zsiradékon mind a két oldalát szép pirosra sütöm. Amikor megsült, megpakolom a tetejét juhtúróval, majd 10 percre 1...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Könnyű