Világos tortalap vagy piskóta sütése.
Krém:
1 csomag tejszín ízű pudingpor
2 db tojássárgája
10 dkg cukor
1 csomag vanillin cukor
5 dl tej
10 dkg margarin
Kókuszreszelék (kb 10 dkg)
Mandula aroma
Vágott mandula
Kókuszreszelék
Félbevágott raffaellók
Krém:
Feltesszük a tejet főni. Közben egy másik lábosban elkeverjük a pudingport a cukorral, a vanillin cukorral és a tojássárgájával és pár evőkanál tejjel. Ha már majdnem forr a feltett tej, akkor folyamatos keverés mellett a másik lábosban lévő hozzávalókhoz adjuk, majd egyben odatesszük a tűzre és kész pudingot főzünk belőle. Amíg hűl, kikeverjük a vajat, végül a kihűlt pudingba dolgozzuk. Végül belekeverjük a kókuszreszeléket, annyit, hogy ne legyen túl sűrű a krém.
A tortalapok tetejét megkenjük kevés mandulaaromával, rákenjük a krémet, megszórjuk kevés vágott mandulával. A legfelső tortalap tetejét is megkenjük, rászórunk sok vágott mandulát, raffaello golyókkal díszítjük. A torta oldalát is megkenjük a krémmel, kókuszreszelékkel körbehintjük. Hűtőbe tesszük.
A piskótához A tojásokat szétválasztjuk, 6 ek cukorral elkeverjük a tojások sárgáját habosra. Aztán a lisztet a kakóporral elkeverjük. A maradék 2 kanál cukorral a tojások fehérj...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: KönnyűA csokoládét olvasszuk fel, a liszttel és a tojássárgákkal keverjünk belőle krémet, és a tészta felét osszuk margarinnal kikent, kakaóval beszórt kis formákba. A mogyorókrémet te...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt előmelegítjük 180 fokosra, és egy 26 cm átmérőjű kapcsos tortaforma aljába sütőpapírt teszünk. 2. A tojásokat egy mély tálba ütjük, hozzáadjuk a nyírfacukrot, és nagyon...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű