25 dkg túró, 1 tojás, 1,5 ek. tejföl, 3 -4 ek. diétás liszt (én Dw 50%-al csökkentett ch-tartalmút használtam ezúttal), só, oregánó
Összekeverjük, „széttapogatjuk „ 15 percig elősütjük, aztán rá a feltét, ismét 15 percig sütni, és kész. Én cukormentes csirkemellsonkát, paradicsomsűrítményt, natúr paradicsomot, mozarella light sajtot és fűszereket tettem rá.
A fentiek szerint készítsd elő az alapanyagokat, majd összekeverve helyezd őket egy tűzálló tepsibe. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 10 percig pirítsd az ételt, vagy amíg ropo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKonzerv gombát használtam, de lehet frissből is:) kb 1 órára beáztattam vízbe a gombát, a vöröshagymát és a fokhagymát olajon pároltam, majd az egészet leturmixoltam a gombával, fű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTisztítsd meg a hozzávalókat a fűszerek kivételével, és hideg vízzel teljesen felöntve tedd egy nagy lábasba. Fedő nélkül, lassű tűzön (max. 2-3-as fokozat) főzd kb. 1 órán át, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJól összekeverjük az összes hozzávalót. Veszünk egy sütőpapírt. Ráhalmozzuk a húsmasszát. Feltekerjük kolbász formára. Majd beletekerjük a lezárt sütőpapírt ezüstpapírba. Lezárjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű