•1/4 teáskanál őrölt szegfűszeg
•1/4 tk. őrölt édeskömény (vagy ánizs)
•1/4 tk. őrölt római kömény
•1/4 tk. őrölt szerecsendió
•1/4 tk. őrölt babérlevél
•1/4 tk. őrölt fahéj
•1/2 tk. őrölt bors
•1/2 tk. pirospaprika
•1/2 tk. kakukkfű
•1 tk. szárított bazsalikom
•3 tk. szárított oregánó
•3 tk. só
•3 gerezd fokhagyma
és estére a pulton hagyjuk állni. Én egy kelesztő tálba szoktam hagyni, aminek a tetejét nem zárom rá, csak ráteszem. De aki jobban érzi magát tőle, ha az öregtésztát összekeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűRobotgépben addig daráljuk, amíg krémszerű állagot nem kapunk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelkockázzuk a húst 2×2 cm nagyságúra. Felkockázzuk mellé a vöröshagymát. Apróra vágjuk hozzá a fokhagymát. Felkarikázzuk a paprikát és a paradicsomot is. Egy nagy edényben felrakj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttp://anapfenyillata.cafeblog.hu/2014/07/01/citromos-cukkini-lekvar/
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű