6 nagyon friss, tanyasi tojás sárgája
fél liter tej
1 vanília rúd
25 dkg cukor
3 dl 96 fokos tiszta szesz
kevés narancskivonat
Kedves Felhasználónk,
Sajnálattal értesítjük, hogy ennek a receptnek törölnünk kellett néhány elemét, plagizálás miatt. A szerző és kérte a tartalom eltávolítását.
A recept linkje:
http://www.gabojsza.hu/2010/04/tojaslikor.html
Sajnáljuk a kellemetlenséget és kérjük máskor csak szabadon felhasználható tartalmakat másoljon.
Csaladireceptkonyv.hu
1.Előző este beáztatom a kendermagot (vagy minimum 4-5 órát). 2.Turmixgépben összekeverem a magot és 1 bögre vizet. Akár pár percig is hagyom, hogy jól összekeveredjen a két alkot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCombine all the spices to create a Chai Latte Mix. At this stage mix can be stored for up to a month in a sealed jar. Heat milk in a small saucepan or microwave until just below b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgákat kikeverni a porcukorral, tejszínt hozzáönteni, majd a capuccinó port is hozzá keverjük és legvégén a rumot hozzáadjuk. Üvegbe töltjük és jól összerázzuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű