- karaj
- mustár
- hagyma
A karajszeleteket sózzuk,borsozzuk,grill fűszerrel megszórjuk és kevés olajon elősütjük. A paradicsomot, paprikákat, lila hagymát, újhagymát vékony szeleteke vágjuk. A hússze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lapockát én 2-3 egyforma darabra szelem.. A fűszerekből száraz pácot (Rub) készítek: barna cukor, édes-nemes pirospaprika, frissen őrölt bors, só, Cayenne-bors, római kömény...
Elkészítési idő: 10-15 óra Nehézség: Könnyű1. Nagy vasfazekat (vagy beáztatott cserépedényt) az olajjal kikenek és a lisztel meghintem. 2. A töltelékhez a dagadót megdarálom, összekeverem a nyers, megmosott és kissé lec...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA császárhús bőrét beirdaljuk, minden oldalát sózzuk, borsozzuk, a fokhagyma gerezdeket a húson vágott nyílásokba dugdossuk. Bőrrel lefelé fordítva, 220 fokosra előmelegített sütő...
Elkészítési idő: 110 min Nehézség: Közepes