5 dl gyümölcsjoghurt
1 csomag zselatin
2 csomag habfixáló por
3 dl tej
25 dkg banán vagy más gyümölcs
25 dkg ananász vagy más gyümölcs
A joghurtban csomómentesre keverjük a zselatint, felfőzzük és kihűtjük. A tejjel kemény habbá verjük a tejszínhabport és hozzáadjuk a joghurthoz. A gyümölcsöket felkarikázzuk és belekeverjük a krémbe. Vizezett formába öntjük és másnapig hűtjük.
http://tortamaniasok.hu/
17 cm-es csatos tortaforma Alja 10 dkg dió, méz, vanilia. Sárga réteg: 2 almát kevés citromlével megfőzünk, kevés főzőlével összeturmixoljuk. Hozzákeverünk mézet, 3 tk zsela...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézSütőpapírra körző segítségével 4 db 20 cm átmérőjű kört rajzolunk. A tojásfehérjéket a csipet sóval és a kristálycukorral nagyon kemény habbá verjük. A porcukrot és a keményítőt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTejfölt, a túrót, cukrokkal összeturmixoltam. Hozzáadtam az összeturmixolt epret is.A tejben feloldottam a zselatint, felmelegítettem, majd félretettem hűlni.A tejszínt felver...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű