Mi ezt disznóöléskor szoktuk nagyban készíteni, tehát azt a receptet írom: 2kg lapocka, 2kg tokaszalonna, 1kg sertésmáj, 10-15nyerstojas,1EK párolt hagyma, 8dkg só, 1 és fél liter húsleves,1-2EK vegeta,350g mustár.
A husokat nagyon aprora daraljuk es 2 es fel orat fozzuk.
A tojásokat a cukorral habosra keverjük,majd gőzre tesszük. Ha kellő meleg,tegyük hozzá a kakaót és a feldarabolt csokoládét. Amikor a csoki elolvadt- közben keverjük- hagyjuk ki...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször egy tálban a lisztet a tejjel simára keverjük - a tejet folyamatosan, keverés közben hozzáadva -, majd további folyamatos keverés mellett, a többi összetevőt is hozzáadjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet és a sót robotgép táljába mérjük, hozzáadjuk a kockákra vágott vajat, és morzsás állagúra dolgoztatjuk. Annyi vizet adunk hozzá, hogy a tészta összeálljon. Folpakba csoma...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megpucoljuk, nyersen lereszeljük. Sóval, borssal, tojással, liszttel könnyen formálható masszát keverünk belőle. Forró olajba kanállal halmokat teszünk a masszából,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű