Alap
80g földi mandula liszt
20g kakaó
3 ek olvasztott kókuszzsír
Krém
400g túró
2ek méz
vanília ízlés szerint
olvasztott kókuszzsír kb 80ml (ez saját ötlet, mert az első adag, ami recept alapján készült a kukában végezte)
Tetejére
200g málna
víz
eritrit
zselatin (legjobb a gyógyszertári, az megdermed)
Először a tortalapot süssük meg. A datolyát tegyük egy tálkába, és öntsük rá a kávét.Hagyjuk ázni 30 percig. Az őrölt mogyorót keverjük össze az áztatott datolyával.tegyük a mass...
Elkészítési idő: 130 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat, a cukrot, a vaníliás cukrot és a lágy vajat egy keverőtálba tesszük, és elektromos robotgéppel krémesre-habosra keverjük. A búzadarát és a sütőport összevegyítjük, maj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1. Megsütjük a piskóta alapot. 2. A tejszínt habbá verjük, kiveszünk belőle a díszítéshez 2-2,5 dl-t. 3. Hozzákeverjük az egyik csomag gesztenyét. 4. A piskótalapot kettévágjuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA zselatint adjuk hozzá a 120 g vízhez, a glükózt, a cukrot és a 150 g vizet pedig forraljuk fel. Ezt követően vegyük le a tűzről és adjuk hozzá a zselatint. Ekkor jöhet hozzá a sű...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű