Tészta:
25 dkg dió
25 dkg darált háztartási keksz
2 evőkanál kakaó(Holland)
1,5 dl tej
1 csomag vaníliás cukor
15 dkg porcukor
Lehet ízesíteni rum aromával
Krém:
25 dkg gesztenyemassza
10 dkg margarin
Diós rúd:
35 dkg darált dió
10 dkg kristálycukor
10 dkg margarin
Máz:
10 dkg csoki
1 evőkanál olaj
Díszítés:kókuszreszelék
A tésztához a hozzávalókat tálba rakom,kivétel a tej mert azt a végén adom hozzá amennyit felvesz a tésztánk nekem elég volt pont a 1,5 dl és összegyúrom.A krémhez a margarint kihabosítom a gesztenyével.A dió rúdhoz is a hozzávalókat és jól összekeverem.A tésztát nyújtom fólián mert így könnyebb feltekerni meg nem ragad le sehova,megkenem a gesztenyés krémmel,a diós krémből vastagabb rudat csinálunk szélére helyezzük feltekerjük.
Gőz fölött a csokit megolvasztom olajjal ,és a rudat bevonom vele,kókusszal szórom.
Szitáljuk össze a lisztet, sót, szódabikarbónát. 2. Elektromos keverővel keverjük össze a vajat a cukorral. Adjuk ehhez a tojásokat, és keverjük habosra. A banánokat is adjuk eh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű2 tojást szétválasztok. A sárgáját 1 ek cukorral, az olajjal és a vízzel kikeverem. A fehérjét habbá verem a maradék cukorral. A két masszát összekeverem és hozzáadom a sütőporos,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűStir together flour, salt and sugar. Add butter and shortening. I mixed with food-processor. Add as much water as needed. Wrap dough in plastic and place it in refrigerator for 30...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű