menu

Családireceptkönyv.hu

Fondant


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


kb 1kg porcukor
1 evőkanál zselatin
6 evőkanál víz
1 evőkanál vaj (vagy kókuszzsír)
2 evőkanál méz

Elkészítés:


a zselatint a vízzel gőz fölött összeolvasztjuk, majd hozzáöntjük a mézet és a vajt olvadásig főzzük.
majd 1/2 kg porcukorhoz öntjük. A többi porcukrot apránként adagoljuk hozzá míg össze nem áll.

Trükkök, tippek, praktikák:


színezni egyszerűbb ha még a zselatinos keveréket színezzük kész állapotban már nehezebb színezni.

Fondant

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Mici Korcz
Túrófánk
Túrófánk

Összegyúrjuk, ujjnyinál vékonyabbra nyújtjuk. Lyukas szaggatóval kiszaggatjuk, forró olajban kisütjük. Porcukorba forgatva fogyasztjuk

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Linzer
Linzer

A tészta hozzávalóit: liszt, sütőpor, margarin, porcukor, vaníliás cukor, tojás sárgája, reszelt citrom héja alaposan összedolgozzuk. Lisztezett felületen kb. 4 mm vastagra elnyúj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dini
Diétás zebra kocka
Diétás zebra kocka

A krém készítése: A tejet simára keverjük a keményítőliszttel, hozzáadunk 1 ek kókuszreszeléket, majd folytonos keverés közben felfőzzük. Ezután hűlni hagyjuk. Ha kihűlt, hozzáa...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sajttorta GM
Sajttorta GM

Válaszd szét a tojásokat, a fehérjét tedd be a hűtőbe. 170 fokra melegítsd elő a sütőt. Gőzön olvaszd meg a csokit, hagyd hűlni kicsit. Keverd hozzá a krémsajtot és a tojás sárgájá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk