8 tojás
6 ek cukor
2 ek porcukor
késhegyni szódabikarbóna
8 ek liszt
1 sütőpor
2 ek kakaó
8 tojásfehérjét + 6 ek cukrot kemény habbá verrünk.
A tojássárgáját + 2 ek porcukrot + egy késhegyni szódabikarbónát összekeverünk, majd hozzáadjuk a felvert tojásfehérjéhet.
8 ek lisztet + 1 sütőport + 2 ek kakaót jól összekeverünk majd lassan a tojásos keverékhez adjuk.
a kisült és kihült 3 felé vágjuk.
Ha külön sütjük ki a keverék összeesik, szóval érdemes egyben kisütni majd 3 felé vágni.
Először a száraz alapanyagokat keverjük össze (liszt, szódabikarbóna/sütőpor, édesítő, karob por, vanília belseje), annyi vizet öntünk hozzá, ami által piskóta-szerű tésztát kapunk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vaj (margarin ) kivételével kézi habverővel a hozzávalókat kikeverem , margarínos meleg serpenyőbe öntön én a legkisebb lángon kb. 20 percig felő alatt sütöttem aztán tálra borít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA barackot megmossuk, villával összenyomkodjuk, a túróval és a tejszínnel kikeverjük, majd a mézzel ízesítjük. Tálalásig hűtőbe tesszük.
Elkészítési idő: 0,5 Nehézség: KönnyűA darált kekszet, diót és a lekvárt dolgozzuk össze, majd formázzunk belőle golyókat, és tegyük őket tálcára. Az összekészített golyókat tegyük hűtőbe 1 órára, csak utána vonjuk be...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű