50 dkg liszt (25 dkg finom és 25 dkg rétes)
25 dkg margarin
1 cs sütőpor
2-4 tojás sárgája
15-20 dkg cukor
2-3 evőkanál tejföl
1,5 kg alma (10-12 db reszelve)
pici só
búzadara
fahéj
A krémhez a pudingport felfőzzük a cukorral és a tejjel, a margarint kikeverjük a porcukorral, beletesszük a citrom levét, ha kihűlt a puding összekeverjük a margarinos krémmel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA liszteket, a porcukrot, a csipet sót és a vaníliás cukrot összekeverjük. A szoba hőmérsékletű margarinnal vagy vajjal alaposan elmorzsoljuk (ha van késes aprítónk, tökéletesen el...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűAz alapvalókat összekeverjük és utána hűtőbe kell tenni! Legalább fél órára, akkor lesz jól kezelhető. Lisztezett deszkán nyújható, 180 fokon sütni.
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA sütőt alul-felül sütés programon előmelegítjük 180 fokra. Egy nagy gáztepsit, kb. 30*35 centiset, kibélelünk sütőpapírral. A tojások fehérjét lágy habbá verjük, majd folyamatos...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz