Tészta:
20 dkg cukor
10 dkg margarin
2 db tojás
2 evőkanál méz
1 cs sütőpor
40 dkg liszt
2 dl tej
Máz:
20 dkg margarin
20 dkg cukor
3 ek. kakaópor
1 dl tej esetleg rumaroma
Tészta:
A cukrot, margarint, a tojást habosra keverjük majd fokozatosan hozzáadjuk a mézet. A lisztet a sütőporral összekeverjük és apránként a tejjel állandó keverés mellett tésztát készítünk belőle és lisztezett, vajazott tepsibe öntjük. Lassú tűzön 170-180 fokon sütjük, mint a piskótát.
Máz:
A margarint felolvasztjuk és a többi hozzávalóval kikeverjük (meleg mázt készítünk).
Kókuszreszelékben, (darált dióban) vagy (mákban) megforgatjuk tetszés szerint.
A sütőt előmelegítjük. A darabokra tördelt csokoládét 1 ek olajjal óvatosan felmelegítjük, félretesszük. A cukrot az egész tojásokkal elektromos mixerrel jó habosra keverjük (2-3...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KözepesA gyümölcstorta formát margarinnal megkenjük és rétesliszttel meghintjük. A diót megdaráljuk.Kimérjük a cukrot, a lisztet, egy mikrózható fehér porcelán csészébe beletesszük a 10 d...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkrémhez a tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd belekeverjük a kókuszreszeléket. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, kb. 30 cm átmérőjű kerek lappá nyújtjuk, és rákenjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a cukorral, és a vajjal felfőzzük. Ha szirupos lett, akkor keverjük bele a kókuszreszeléket, és a grízt. Keverjük el alaposan, majd lefedjük, és hagyjuk, hogy a gríz megpuf...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű