0,5 kg liszt
kevés só
5 dkg + 35 dkg margarin
1/4 l víz
Az 50 dkg lisztet, sót, 5 dkg margarint, 1/4 l vizet az ujjunk hegyével összedolgozunk, cipót formálunk belőle és a hűtőszekrényben fóliázva 20 percig pihentetjük. Kivéve 2 cm vastagra nyújtjuk, majd rákenjük a 35 dkg margarint, 4 rét összehajtjuk, nyújtófával kinyújtjuk. Ezután 3-4-szer megismételjük a hajtogatást, 10 perces időközönként és közben hideg helyen pihentetjük.
Sajtos rúdhoz is kiváló. A tetejére reszelt sajtot szórunk.
A túrót finom krémmé keverjük a kókusszal, protein porral, liszttel és Xylittel. A mandulát 30 másodpercig forralt vízben főzzük, majd leszűrjük és leszedjük a héját. Ezt követően...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a sóval ,porcukorral,szárított élesztővel összekeverjük egy tálban,a margarinnal elmorzsoljuk. A tejföllel és kb. 1 dl langyos tejjel egyneművé dolgozzuk. Fél órát pihe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször készítsük el a kávét, kb. annyit amennyivel a piskótákat be lehet áztatni. Ezután jöhet a mascarpone krém. Verjük fel a tojássárgáját cukorral, majd keverjük hozzá a masc...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához alaposan összekeverjük a zabkását, a tejet, a fehérjeport, a xilitet és az olajat. E hozzávalók összedolgozásával egy sűrű tésztát kapunk, amelyet két egyforma részre o...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz