menu

Családireceptkönyv.hu

Fasírt sütőben sütve


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


darálthús

Elkészítés:



-50 dkg darált húsba 2 db tojás, 2 db kifli/zsemle, 2 vöröshagyma apróra vágva, fokhagyma, petrezselyem, só, bors, pirospaprika
-összegyúrni, tepsibe olaj, golyókat formálni, zsemlemorzsába forgatni,
-180 fok, 20 perc letakarva, 20 perc takarás nélkül

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Labanc vagy kuruc pecsenye
Labanc vagy kuruc pecsenye

A tarjaszeleteket kissé kiklopfoljuk, majd sózzuk és borsozzuk mindkét oldalát. Az egyik felét megkenjük mustárral, majd teszünk rá 1-1 szelet sonkát és sajtot, majd félbe hajtj...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gonda
Fasírt
Fasírt

A vöröshagymát megpucoljuk, apróra vágom és kevés zsiradékon megfonnyasztjuk. A megfonnyasztott hagymát a darált húshoz öntjük, ráütjük két tojást, belenyomjuk a 3 gerezd fokhagymá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
matrózhús
matrózhús

A húst kétujjnyi széles, 1 ujjnyi vastag, hosszúkás darabokra vágjuk, és mindegyiken egy-egy szalonnadarabkát átszúrva, sóval, borssal bedörzsöljük. A zsírban, fedő alatt megpirít...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Fokhagymás tejfölös bundában sült karajszeletek
Fokhagymás tejfölös bundában sült karajszeletek

Hús készítése:A tejfölt elkeverjük a zúzott fokhagymával, a borssal, a pirospaprikával, a petrezselyemzölddel és a tojással. A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk és többször megforga...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk